Visitation
MENTAL HEALTH REVOLUTION YDER STØTTE OG HJÆLP UNDER FØLGENDE LOVGIVNINGER:
Servicelovens §30 og §32
Familiebehandling sker via netværkssamtaler og kan rettes til hele familien, dele af den, samt indebære en fokuseret støtte til det enkelte familiemedlem, der er henvist. Indsatsen tager udgangspunkt i at støtte familien i udviklingen af en forståelse og klarhed i forhold til mental sundhed og her særligt i forhold til at kunne samarbejde i relation til familiens oplevede udfordringer.
Servicelovens §82, §85, §102, §107, §108 og §114
Unge der er i efterværn eller/og er modtager af botilbud og bor på bosted, herberg eller lignende kan henvises til MHR, som en supplerende støtte for at opnå større trivsel og mental sundhed.
Gennem gruppeforløb, individuelle samtaler samt netværkssamtaler kan det forventes, at den unge opnår en forbedret, psykisk funktionsevne og at sociale problemer løses. Via MHRs tilgang forebygges ligeledes en forringelse af den unges psykiske funktionsevne samt en forebyggelse af at sociale problemer forårsaget af den unges mistrivsel opstår igen. Vi har desuden praksiserfaringer med, at den fysiske funktionsevne som regel stiger i takt med den unges mentale og sociale trivsel øges.
Vi yder pædagogisk støtte til den unge i form af lettere praktiske gøremål og ledsagelse til lægebesøg, møder og lignende hvor vores viden, kendskab til den unge og medierende rolle, kan komme den unge og parterne i samarbejdet til gode. Der kan forventes max. 5 kontakttimer pr. uge pr. ung i gennemsnit.
Loven om en aktiv beskæftigelsesindsats §91
Under forløbet i MHR har vi erfaring for at den enkelte unges sociale og psykiske trivsel vokser, så muligheden for at holde fast i eller påbegynde uddannelse, praktik eller job bliver en realitet. Ved gennemførsel af et eller flere gruppeforløb i MHR modtager den unge et diplom i mental sundhed, hvilket kan være medvirkende til at styrke den unges CV fremadrettet.
Vi vejleder den unge, netværkspersoner og henviser i, hvordan den enkelte unges mentale sundhed kan understøttes og hvordan uddannelse, praktik eller arbejde kan skræddersyes, så en overgang til disse bliver glidende og med passende udfordringer for den enkelte.
I et år efter den unges afslutning i MHR er der stadig adgang til 5 individuelle samtaler og et gruppeforløb i mental sundhed, som den unge kan trække på efter behov. Dette giver en tryghed og en mulighed for at rodfæste den opnåede trivsel, hvilket er med til at styrke overgangen til uddannelse, praktik eller job. Dette år er gratis for henviser.
Ønsker du mere information, en udførlig indsatsbeskrivelse eller en henvisningsblanket, så kan du kontakte os her:
Telefon: 41 22 05 22
E-mail:
info@MHRevolution.dk
asta@MHRevolution.dk
amalie@MHRevolution.dk
Forrige
Næste