Hvem er vi

 

Asta Holst Nissen

Psykoterapeut og mentor i mental sundhed,
underviser og medstifter af 
Mental Health Revolution.

Asta er uddannet hos 3P Instituttet i mental sundhed og har desuden en baggrund som cand. mag og master i sundhedspædagogik. Hun er lektor i sundhedsvejledning fra Professionshøjskolen Absalon og har herudover 20 års undervisnings- og vejledningserfaring bag sig.

Asta har de seneste 5 år udelukkende arbejdet med mental sundhed ud fra forståelsen af De Tre Principper. Hun har en stærk erfaring med gruppeforløb og 1:1 samtaler fra privatpsykiatrien og socialpsykiatrien.
Hun er medforfatter til tre bøger om mental sundhed: ”Livet har dig”, ”Livet har dig altid” og ”Livet har dig – også i en krisetid.”

 

Asta er gift med Peter, har to børn og bor i Sorø. 
 

 

 

Amalie Boenstedt

 

Mentor, underviser og medstifter af 
Mental Health Revolution.

Amalie arbejder med mental sundhed, ud fra forståelsen af De Tre Principper. Hun har siden 2021 undervist, haft 1:1 samtaler samt afholdt foredrag om De Tre Principper og hendes egen forandring.
Herudover har hun gennem en periode været ansat i socialpsykiatrien hvor hun har afholdt kursusforløb og haft individuelle samtaler.
Amalie har bl.a. erfaring med misbrug, kriminalitet, personlighedsforstyrrelser, medicinering, selvskade, selvmordstanker, anbringelser og fejlslagen behandling i det etablerede system.
Amalie danner par med Amel og venter deres første barn til september.